Conveni entre Traldis Porta i DAS per a la formació de treballadors

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

El grup Traldis Porta ha firmat un acord de col·laboració amb l’empresa DAS per poder oferir formació contínua als seus treballadors. D’aquesta manera, la companyia especialitzada en el transport i les solucions logístiques fa un pas més en la seva aposta per la qualitat i l’excel·lència dels serveis que ofereix.

Das Formació és un centre, fundat fa cinc anys a Rubí, dedicat a la formació dels professionals del transport i la logística i que adequa els seus cursos a les necessitats específiques de cada empresa.  El passat mes de setembre, Das va inaugurar un nou centre de formació en les instal·lacions del CIM Vallés, des d’on Traldis Porta va rebre els seus serveis.

Així, Das Formació ja ha impartit als treballadors de Traldis Porta els dos cursos oficials que ofereix. En concret, el del transport de mercaderies perilloses ADR i el del Certificat d’Aptitud Professional (CAP). No obstant, també disposen de cursos de logística, comerç exterior, tacògraf, conducció eficient, sancions i multes de seguretat vial, entre d’altres.

De fet, immersos en aquesta aposta de millora constant, pròximament, els empleats de Traldis Porta iniciaran el curs de conducció eficient per aprendre a optimitzar i racionalitzar recursos.