POLÍTICA DE PRIVACITAT

Hem actualitzat la nostra Política de Privadesa per adaptar-la al nou Reglament Europeu de Protecció de Dades 2016/679 (RGPD).

 

1. Responsable del Tractament de les seves dades: TRALDIS PORTA EXPRES, S.L.

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem en el seu coneixement que el responsable del tractament de les seves dades es:

TRALDIS PORTA EXPRES, S.L.

CIF B-25.696.055

Direcció postal: 25711 Montferrer C/ Subinyes 9 ( Pol. Ind. Montferrer)

Direcció electrònica: jordi.porta@traldisporta.ad

Telèfon: 902014022

 

2. Finalitat del Tractament de les seves dades: Gestionar la relació comercial

TRALDIS PORTA EXPRES tractarà les seves dades amb la finalitat de facilitar i permetre la relació comercial existent i de dur a terme les gestions contable fiscal i administratives de l’empresa.

Amb la finalitat de poder-los oferir millor els nostres productes, elaborarem un perfil de client sobre la base de la informació que ens faciliti. Aquesta informació no es sotmetrà a decisions automatitzades sobre la base d’aquest perfil.

 

3. Legitimació per al tractament de les dades: Existència d’un contracte

La base legal per al tractament de les seves dades es l’existència i execució de contractes de compravenda.

 

4. Període conservació de les dades

TRALDIS PORTA EXPRES conservarà les seves dades mentre dugui a terme accions i relacions comercials amb vostè i durant els anys necessaris per complir amb les obligacions fiscals derivades d’aquesta relació contractual.

 

5. Destinataris als que comunicarem les seves dades

Els destinataris de les seves dades son el personal de l’empresa, l’Administrador de la companyia i els prestataris de serveis necessaris per complir amb les nostres obligacions, com la gestoria fiscal, les empreses informàtiques de hosting de les nostres bases de dades i de manteniment dels programes informàtics de gestió, que només accediran a les dades per prestar els serveis contractats.

Les seves dades no es cediran a tercers, excepte quan existeixi una obligació legal. En aquest sentit, l’informem que les seves dades podran ser comunicades a la Administració Tributaria per donar compliment a les obligacions fiscals i a les entitats bancàries amb les que treballa l’empresa.

 

6. Drets que l’assisteixen

Finalment l’informem, que si ho desitja, pot exercir els drets que el Reglament General de Protecció de Dades reconeix a les persones interessades: a accedir a les seves dades,  a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes, a oposar-se al tractament de les seves dades en determinades circumstancies, a cancel·lar el tractament de les seves dades en determinades circumstancies, a sol·licitar la supressió de les seves dades quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat per a la que es van recollir, a l’ oblit ,a la limitació del tractament i a la portabilitat de les dades, dirigint-se per escrit a jordi.porta@traldisporta.ad amb copia del seu DNI.