Partner

Traldis Porta també ofereix serveis dirigits a agències de transport i operadors logístics. Oferim cobertura des de Lleida capital a les comarques catalanes de l’Alt Urgell i la Cerdanya, així com a tot el Principat d’Andorra.

Amb una flota pròpia de 40 vehicles, oferim recollides i lliuraments en un termini d’entre 6 i 24 hores des del punt d’origen al de destinació. Addicionalment posem a la seva disposició dues plataformes d’emmagatzematge de mercaderies a Can Julià de Lloria (Principat d’Andorra) i Montferrer (Alt Urgell).

Des de Barcelona, Traldis Porta ofereix un servei dirigit especialment a agències de transport i operadors logístics que han de donar cobertura amb rapidesa i eficàcia als seus clients del Principat d’Andorra i la Cerdanya.

El nostre temps de trànsit és sempre inferior a 48 hores en serveis convencionals i inferior a 24 hores en serveis especials de distribució. Disposem d’una flota pròpia de més de 40 vehicles, entre els destinats diàriament a la ruta i els furgons de distribució. Comptem amb camions equipats amb equips de fred per a la seva mercaderia més delicada. A més, posem a la seva disposició 3 plataformes d’emmagatzematge: CIM Valls (Barcelona), Sant Julià de Lòria (Principat d’Andorra) i Montferrer (Alt Urgell)