Transport Andorra

La companyia Traldis Porta ofereix un ampli ventall de solucions logístiques entre les que destaca el transport de mercaderies a Andorra, així com la gestió de tots els seus tràmits duaners.

Amb més de 80 anys d’experiència en el sector, un total de 50 vehicles propis adaptats al servei que han de realitzar i un equip de professionals preparat i qualificat, Traldis Porta garanteix els requisits de seguretat i qualitat imprescindibles per gestionar de forma eficient les necessitats de seus clients.

A més, el grup Traldis Porta ha estat la primera empresa a Andorra en obtenir el certificat d’Operador Econòmic Autoritzat (OEA), de protecció i seguretat per a les operacions duaneres, que li permet agilitzar els tràmits i optimitzar el temps de les gestions a realitzar. Aquest certificat acredita que el paper de l’empresa és més segur i que els seus controls i procediments s’ajusten a la normativa duanera.

Preparats i qualificats, Traldis Porta treballa constantment per oferir el millor servei i complir amb els compromisos establerts.