Transport pirineus

Traldis Porta és un operador especialitzat en transport logístic a la zona dels Pirineus. El grup es converteix en una de les poques empreses amb l’estructura adequada per poder donar un servei de qualitat a la Cerdanya, l’Alt Urgell i Ripollès, zones de difícil distribució per la seva orografia i escassa densitat de població.

Tecnològicament a l’avantguarda, Traldis Porta compta amb totes les eines necessàries per garantir el compliment del reglament i la normativa europea més estricta en matèria de transport, així com de respecte al medi ambient.

A més, immers en una estratègia de millora contínua, aposta per l’excel·lència, els vehicles de la companyia estan preparats per transportar tant mercaderia convencional com a temperatura controlada i estan degudament equipats per garantir que les variacions de temperatura que puguin produir es troben dins de les permeses.

Preparats i qualificats, Traldis Porta treballa constantment per oferir el millor servei i complir amb els compromisos establerts.

Transport pirineus