Traldis Porta inverteix en ecologia

IMG_0880

El grup Traldis Porta ha fet una aposta decisiva pel respecte al medi ambient en tots aquells àmbits de gestió i producció en què pot incidir-hi.

La companyia especialitzada en transport logístic a Andorra, Pirineus i Canàries ha decidit comprar tres nous camions Euro 6, que se sumen als dos que ja tenia, i que fa créixer la flota de vehicles del grup fins a un total de 38.

Les noves adquisicions disminueixen a més de la meitat l’emissió d’òxid de nitrogen i compleixen amb la normativa europea més estricta per reduir emissions contaminants.

Ara bé, aquest compromís de l’empresa per la gestió ecològica dels processos de producció no es redueix exclusivament a la seva activitat principal.

Traldis Porta també ha posat a disposició dels seus clients la possibilitat de rebre tota la seva documentació en suport digital. D’aquesta manera, el grup incideix en el respecte pel medi ambient, a més d’aconseguir un increment de la seguretat en el tractament de la informació i una important reducció en el temps de gestió.

I és que, segons els responsables de l’empresa, “la innovació tecnològica constant i el respecte pel medi ambient s’han convertit en dos dels pilars fonamentals per millorar la gestió i la qualitat dels nostres serveis”.